Keukenbouwer en Meubelmaker in hart en nieren

Gideon Hirsch is een echte creatieve doener. Daarbij vindt hij persoonlijk contact heel belangrijk!

Maak kennis met Hirsch Keukens?

keukenbouwer en meubelmaker Hirsch Keukens

Meubelmaker

Gideon Hirsch is keukenbouwer en meubelmaker in hart en nieren met meer dan 20 jaar ervaring. Voor al uw keukens, meubels, kasten en/of badkamers in ’t Gooi en omstreken. U kunt het zo gek niet bedenken of Hirsch Keukens kan het voor u maken.
Binnenhuis architect keukenbouwer en meubelmaker

Binnenhuis adviseur

“Om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven kom ik het liefst bij de mensen thuis”, aldus Gideon Hirsch. “Zo kan ik het beste interieuradvies geven. Alles wordt op maat gemaakt. Het blijft voor een groot deel handwerk”.
meubelmakerij

Eigen meubelmakerij

Gideon deed ervaring op bij meubelmakers en in de jachtbouw. Hij begon in 2006 zijn eigen meubelmakerij en heeft een werkplaats in Huizen. Omdat een goede kwaliteitsborg van groot belang is hebben wij de nieuwste machines en technieken in huis.
over hirsch keukenbouwer en meubelmaker

Het team

Ons team bestaat inmiddels uit vier personen waaronder meubelmakers Gideon en Martijn. Meubelmaker in opleiding Philip en onze steun en toeverlaat Yvonne op de administratie. Wij komen graag bij u langs om kennis met u te maken.

Geïnteresseerd in een keuken op maat?

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!