Geniet van een mooie keuken op maat in ’t Gooi en omstreken

Als meubelmaker en keukenexpert maken wij uw keuken op maat speciaal voor u geheel naar uw wens. Dus geen standaardmaat kastjes en lades of te laag keukenblad, maar precies op de juiste hoogte en of breedte. Klassiek of juist strak en modern. Wilt u een ovaal kookeiland? Ook dat is geen probleem en ligt in de mogelijkheden. Wilt u alles in hoogglans of juist een combinatie van mozaïektegeltjes met een houtlook? Dat kan allemaal. Daarbij kunt u kiezen welk aanrechtblad u wilt. Dik, dun, van hout of bijvoorbeeld prachtig carrara marmer of natuursteen. Bekijk ons werk >

Uw eigen droomkeuken

Gaggenau kookplaat met afzuig unit, keukens op maat in 't gooi en omstrekenHirsch Keukens ontwerpt uw droomkeuken zelf en vervaardigd uw keuken in onze eigen werkplaats en komt deze op locatie afmonteren. Heeft u zelf ideeën dan horen wij die graag! In overleg kijken we wat het beste past bij uw huis en mogelijk is  binnen uw budget. Onze keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en van alle gemakken voorzien.

Daarnaast zijn wij als erkend Quooker en Gaggenau leverancier in staat om hoogwaardige apparatuur voor u te verzorgen (ook van andere merken). Daarbij zijn wij gecertificeerd BORA specialist en verwerken wij in onze werkplaats zelf marmercomposiet keukenbladen voor een optimale afwerking. Vanaf nu kan iedereen de keuken op maat in ’t Gooi en omstreken van zijn dromen kopen!

Geïnteresseerd in een keuken op maat in ‘t Gooi?

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!